Loppis på spånga Folkan

Återigen öppnar vi dörrarna till en fantastisk Loppisdag hos oss på Spånga Folkan!

SÖNDAG 14 APRIL KL.11.00-16.00

Ge dina prylar en andra chans istället för att kasta dem när du tröttnat! Den där prylen du inte längre behöver eller tycker är skräp kan vara någons skatt. Tänk på den positiva påverkan på vår miljö när du väljer att inte slänga saker som fortfarande kan sprida glädje och nytta för någon annan, vilket minskar behovet av att köpa nytt. Förhoppningsvis har du redan rensat dina gömmor och gett dina prylar en chans till ett nytt hem.

Vi strävar efter att skapa en lika trevlig atmosfär som sist, med en härlig stämning, förstklassigt kafé och förhoppningsvis underbart vårväder. Vi ser fram emot att välkomna dig till en fantastisk dag på Spånga Folkan, där vi tillsammans skapar en miljövänlig och inspirerande upplevelse!

Cafe meny som ligger på ett bord
Människor som säljer loppisföremål

Välkommen att boka din plats på Spånga Folkans Loppis!

Anmälan att boka plats öppnar 1 mars

Hyra per plats: 100 kr.
En plats är ca 1,5 x 1,5 m. Ett bord ingår per plats. Bordet är 120×80 cm. Klädställning tas med av hyrestagaren. OBS! Det kan bli trångt med både bord och klädställning.

BOKNINGSREGLER

Max 2 bord per person går att boka. Begränsat antal platser och inga reservationer. Betalning sker till vårt plusgiro som meddelas när vi bekräftat att du fått plats. Betalning sker inom 3 dgr. Observera! att ingen återbetalning sker vid eventuell avbokning. Bokad plats går ej att överlåta. Vid avbokning av betalad plats maila loppis@spangafolkan.se

Hyrestagarens ansvar:

  • Incheckning och uppackning sker mellan kl.10.00-11.00. Uppackningen ska vara klar till öppning kl.11.00.
  • Ansvarar för sin plats och sina saker under eventet.
  • Bortplockning och städning sker kl.16.00-17.00. Hyrestagare får inte plocka ihop och lämna bordet före kl.16.00.
  • Tar med sig osålda saker samt skräp därifrån och ser till att platsen är städad och snygg vid lämning.

OBS! Om hyrsestagaren inte tar med sig överblivna saker och skräp förbehåller Spånga Folkan rätten att debitera hyrestagaren med 1000 kr (för bortforsling av saker och städning)

I samband med att du betalar in platsavgiften till oss godkänner du våra bokningsregler samt ta emot Spånga Folkans utskick om kommande evenemang.

När du skickat in din anmälan får du ett bekräftelse mail från oss att vi tagit emot din anmälan. Pga stort intresse kan vi inte garantera en plats eftersom platserna går åt allt eftersom anmälningar kommer in. Var tydlig med vad för prylar du vill sälja när du du gör din anmälan i formuläret.

Har du frågor om Loppisen kontakta loppis@spangafolkan.se. Svarstiden kan variera eftersom vi jobbar ideellt med arrangera Loppisdagen.

 
Mötesplats

Mötesplats

Hållbarhet

Hållbarhet

Kafé

Kafé

Kontakta oss

 loppis@spangfolkan.se