Bio

Bio på Spånga folkan! - Premiär 13 september

Till hösten öppnar Spånga Folkan upp som biograf!
Hos oss kommer du kunna se allt från gamla goda klassiker, barn-, ungdoms-, vuxenfilmer, live på bio, jukebox och mycket mer.
Det är helt okej att ta med ditt eget godis eller så går det även att köpa goda nypoppade popcorn hos oss. Våra lokaler är självklart  handikappanpassade. Onumrerade sittplatser.

Varmt välkomna!

 

premiär filmer

Där kräftorna sjunger

Där kräftorna sjunger

13 september kl.19.00

Där kräftorna sjunger handlar om Kya, en övergiven flicka som uppfostrat sig själv i träskmarkerna i North Carolina, USA. I flera år går rykten i Barkley Cove om “Träskflickan”som gör att den intelligenta och rådiga Kya isoleras från resten av samhället. På väg in i vuxenlivet dras hon till två unga män från stan och upptäcker en ny och spännande värld. Men när en av männen hittas död blir hon genast utpekad som huvudmisstänkt. Ju mer man får reda på om fallet, desto oklarare blir det vad som egentligen hände – och de många
hemligheter som gömts i träsket hotas att avslöjas.

Baserad på Delia Owens bästsäljande roman från 2018.

I rollerna:
Daisy Edgar-Jones, Taylor John Smith, Harris Dickinson, Michael Hyatt, Sterling Macer, Jr., David Strathairn
 
Filmlängd 2.05 timmar
Genre drama
Regi Olivia Newman
Språk Engelska
Textning Svenska

Biljettpris 100 kr
Från 11 år

Kalles födelsedagsäventyr

Kalles födelsedagsäventyr

18 september kl.12.30

Kalles födelsedag är en rolig och stundtals spännande film om Kalles efterlängtade födelsedag som inte alls blir som han tänkt sig. Lillasyster blir sjuk och ingen har tid med att fira Kalle. Han rymmer i protest – till mormor som egentligen bor ganska nära… det ligger bara en liten mörk skog däremellan.

Filmlängd 45 minuter
Genre barnfilm
Regi Michael Ekblad
Språk Svenska
Text Svenska

 
Biljettpris
Barn 80 kr, Vuxna 100 kr